Γενικά

23 Μαρτίου 2016 13:49

Στην αγκαλιά της μητέρας του ο 11χρονος Ράμι

Παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η περιπέτεια υγείας του 11χρονου, αλλά και η έκκληση της μάνας να βρεθεί στο πλευρό του γιου της που πάσχει από λευχαιμία.

Στην αγκαλιά της μητέρας του ο 11χρονος Ράμι
-

Αναχώρησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης για τη Γερμανία η μητέρα και τα τρία αδέρφια του μικρού Ράμι, που θεωρούνται και εν δυνάμει συμβατοί δότες, κι έτσι θεωρείται πλέον θέμα χρόνου το παιδί που παλεύει με τη λευχαιμία σε πανεπιστημιακή κλινική του Μονάχου να υποβληθεί στη σωτήρια μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η περιπέτεια της υγείας του 11χρονου, αλλά και η έκκληση της μάνας να βρεθεί στο πλευρό του, είχαν προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση κι έτσι η αίτηση για οικογενειακή επανένωση που κατατέθηκε προς τις γερμανικές αρχές εγκρίθηκε άμεσα. 

Σε δηλώσεις της η μητέρα του Ράμι θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, αλλά και τη μη κυβερνητική οργάνωση ΑΡΣΙΣ, που βοήθησαν ώστε να βρεθεί άμεσα λύση, καθώς ενώ ξεκίνησαν όλοι μαζί από τη Συρία, οι δρόμοι τους χώρισαν στην Τουρκία, όταν το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Γερμανίας καθώς η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε συνεχώς.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)