Γενικά

18 Φεβρουαρίου 2016 07:22

Αγρότες τα “έψαλαν” στον Μιχελογιαννάκη

Οι αγρότες έφτασαν σε τηλεοπτικό σταθμό την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όπου ήταν καλεσμένος ο βουλευτής.

Αγρότες τα “έψαλαν” στον Μιχελογιαννάκη
-

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ αγροτών και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού όπου ήταν καλεσμένος.

Οι αγρότες έφτασαν στο κανάλι και ζήτησαν εξηγήσεις από τον βουλευτή την ώρα που δεν ήταν «στον αέρα», ζητώντας του να παραιτηθεί ή να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό.

Οι αγρότες δήλωσαν αηδιασμένοι και προδομένοι από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας σαφές ότι ο αγώνας τους θα κλιμακωθεί αν δεν ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα τους, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Τελικά οι αγρότες άκουσαν τον βουλευτή που τους είπε ότι δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό αν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και έτσι το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Κρήτη - Γιάννης Μιχελογιαννάκης - κανάλι - αγρότες - ένταση

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)