Αστυνομικό Δελτίο

06 Ιανουαρίου 2016 10:40

Η προκήρυξη για την επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ

Πολυσέλιδη προκήρυξη έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη στα γραφεία του ΣΕΒ στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Η προκήρυξη για την επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ
-

Η επίθεση «αποτέλεσε μια πράξη εκδίκησης στην εγχώρια πλουτοκρατία, που στο όνομα της προάσπισης των δικών της συμφερόντων, προωθεί και απαιτεί την εφαρμογή των μνημονίων» αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη που δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση τον ΣΕΒ στις 24 Νοεμβρίου.

« Ήταν μια δικαιοπραξία, μια έκφραση λαϊκής δικαιοσύνης απέναντι σε εκείνους που πλουτίζουν πάνω στους δικούς μας κυριολεκτικούς ή μεταφορικούς θανάτους» προστίθεται στην προκήρυξη.

Τα μέλη της ομάδας αφιερώνουν την παρέμβαση, όπως την χαρακτηρίζουν, στους 4 εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη στα ΕΛΠΕ, τον Μάιο.

Σημειώνεται  ότι Η συγκεκριμένη προκήρυξη, βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής από τις 21 Δεκεμβρίου, όταν βρέθηκε αποθηκευμένη σε στικάκι που είχε τοποθετηθεί σε φάκελο, τον οποίο μέλος της οργάνωσης είχε βάλει μέσα σε ΚΑΦΑΟ, στα Εξάρχεια.

Διαβάστε την πολυσέλιδη προκήρυξη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)