Γενικά

14 Δεκεμβρίου 2015 15:57

Νέα εκδοχή για την έγκυο που βρέθηκε στην Λίμνη Ιωαννίνων

Τι υποστηρίζουν οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι την πέταξαν στα παγωμένα νερά για να αποβάλει. Τι άλλοθι προβάλλουν και πως εξηγούν το περιστατικό.

Νέα εκδοχή για την έγκυο που βρέθηκε στην Λίμνη Ιωαννίνων
-

Σε αντίθετη κατεύθυνση, από όσα υποστήριξε η 33χρονη κυοφορούσα, κινείται η υπεράσπιση των τριών αντρών που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων, με στόχο να αποβάλει.

Για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, ο δικηγόρος των τριών αντρών, Χάρης Λαζάνης,  παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν. 

«Αρνούνται αυτές τις κατηγορίες, καθότι και οι τρεις βρίσκονταν στις δουλειές τους» , δήλωσε ο κ.Λαζάνης σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», συμπληρώνοντας ότι «θα υπάρξουν και μάρτυρες να αποδείξουν το άλλοθί τους».

Ο συνήγορος των τριών ανδρών τόνισε με έμφαση ότι «σε καμία περίπτωση δεν προέβησαν σε αυτή την πράξη», ενώ παρουσιάζοντας άλλη εικόνα από τα καταγγελλόμενα για το τι έγινε, ισχυρίστηκε για λογαριασμό των πελατών του ότι η κοπέλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και στη συνέχεια θέλησε να τους εκδικηθεί, ισχυριζόμενη ότι εκείνοι την πέταξαν στα παγωμένα νερά της Παμβώτιδας.

Αμέσως μετά την διάσωση της, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές τον σύντροφό της και τρεις φίλους του. ΟΙ αστυνομικοί κινήθηκαν γρήγορα και συνέλαβαν τον σύντροφο και δύο από τους άνδρες, ενώ ο τρίτος ακόμη αναζητείται.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)