Γενικά

20 Νοεμβρίου 2015 19:04 Τελευταία ενημέρωση : -

Σκοτώθηκε σε τροχαίο o γιος του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργης

Θρήνος για την απώλεια του ραδιοφωνικού παραγωγού και μοναχογιού του μεγάλου ερμηνευτή.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο o γιος του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργης
-

Θρηνεί η Κρήτη, θρηνούν κι οι φίλοι του Γιώργου Ξυλούρη που έφυγε τόσο ξαφνικά στα 55 του χρόνια.

Ο Γιώργος, γιος του Νίκου Ξυλούρη και της Ουρανίας σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου. Διεκομίσθηκε στις 21:00 στο ΚΑΤ, μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Νέα Κηφισιά.

Ο «Γιώργης του Ψαρονίκου» διατηρούσε μαζί με την Ουρανία Ξυλούρη το ιστορικό δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης», στην οδό Πανεπιστημίου. Ο Γιώργος, λάτρης της μουσικής, ασχολείτο πολλά  χρόνια με το ραδιόφωνο.

Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στον Σταθμό "105,5 στο Κόκκινο", έχοντας την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής "Άόρατος Θίασος".

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε "την βαθιά του θλίψη για έναν άνθρωπο που είχε τόσα πολλά ακόμα να προσφέρει στον Πολιτισμό με το ήθος και τη γνώση του".

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μήνυμα του αναφέρει «ποιoν να πρωτοσκεφτείς; Την Ουρανία τη μάνα του; Την αδελφή του τη Ρηνιώ; Ή το άδικο ξαφνικό τέλος του Γιώργη Ξυλούρη, του γιου του Νίκου; Ο πόνος για τον φίλο που τόσο αναπάντεχα χάθηκε, ο πόνος για το δεύτερο χτύπημα σ' αυτή την αγαπημένη οικογένεια που δόξασε την κρητική φωνή δεν αντέχει πολλά λόγια. Αλλά χρειάζεται πολύ κουράγιο από την Ουρανία και τη Ρηνιώ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)