Γενικά

17 Οκτωβρίου 2015 10:48

Άνεργος ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Με ένα ευρώ γύρισε την τύχη του και κέρδισε 5, 8 εκατομμύρια ευρώ! Ποιος είναι ο άγνωστος…

Άνεργος ο υπερτυχερός του Τζόκερ
-

Ένας νέος 27 χρονών είναι ο υπερτυχερός της κλήρωσης του Τζόκερ της περασμένης Πέμπτης.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπερτυχερός είναι ένας 27χρονος άνεργος κάτοικος της πόλης, ο οποίος έπαιζε συχνά αλλά αυτού του μεγέθους τα ποσά, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να ρισκάρει μεγαλύτερα ποσά.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στη Πρέβεζα κάνοντας πλουσιότερο κατά 5.847.085 ευρώ τον ιδιοκτήτη του.

Το δελτίο που περιελάμβανε δύο στήλες είχε κόστος μόλις 1 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ο κ. Τσόλης δήλωσε στο PamePreveza.gr «εύχομαι όποιος τα πήρε να είναι καλά να τα χαρεί» και συμπλήρωσε, «Στο πρακτορείο που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια είναι η πρώτη φορά που δελτίο κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό».

Όπως ήταν αναμενόμενο από το πρωί της Παρασκευής είχουν σπάσει τα τηλέφωνα από φίλους και γνωστούς για να μάθουν λεπτομέρειες και κυρίως την ταυτότητα του νικητή, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, παραμένει άγνωστη. Ο ίδιος πάντως είναι τόσο χαρούμενος που λέει είναι σαν να κέρδισε ο ίδιος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κάτοχος του δελτίου έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγορικό γραφείο των Αθηνών προκειμένου να εισπράξει το ποσό διατηρώντας την ανωνυμία του.

Πάντως την πατρότητα… για το γούρι το διεκδικεί και με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνδύασε την παρουσία του στην Πρέβεζα με το τυχερό δελτίο.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)