Γενικά

24 Αυγούστου 2015 13:16

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Ευσταθίου στο ΕΚΕΠΥ

Ο κ. Ευσταθίου αποχωρεί από το «τιμόνι» του ΕΚΕΠΥ μετά από πολύχρονη θητεία. Τον διαδέχεται πρόσωπο που μετακινήθηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές από άλλο νευραλγικό πόστο υγείας.

Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Ευσταθίου στο ΕΚΕΠΥ
-

Ο κ. Παπαευσταθίου μπορεί να παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση του προέδρου του ΕΚΑΒ, αλλά θα παραμείνει στο νευραλγικό κομμάτι του συντονισμού της υγείας αντικαθιστώντας στη θέση του Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας τον κ. Ευσταθίου.

Στις ευρύτερες αλλαγές που έγιναν στις διοικήσεις των φορέων του υπουργείου Υγείας κρίθηκε σκόπιμη η αντικατάσταση του κ. Ευσταθίου και ο κ. Κουρουμπλής συνεκτιμώντας το έργο που παρουσίασε ο κ. Παπαευσταθίου κατά τη θητεία του στο ΕΚΑΒ, αποφάσισε να του εμπιστευτεί μια εξίσου απαιτητική θέση.

Στην θέση του κ. Παπαευσταθίου στο ΕΚΑΒ τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος ενώ με υπουργική απόφαση τοποθετείται υποδιοικητής του ΕΚΕΠΥ ο Μιχάλης Θηραίος, Αντιναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού στη θέση της Ευαγγελίας Κουρουπάκη.

Νίκος Παπαευσταθίου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)