Γενικά

05 Αυγούστου 2015 22:08

Άνοιγμα στην Κίνα από τα ΕΛΤΑ

Η συμφωνία περιλαμβάνει αποστολή δεμάτων από την Κίνα στην Ελλάδα και στις χώρες της ΕΕ, καθώς και αποστολή μικροδεμάτων στην Κίνα.

Άνοιγμα στην Κίνα από τα ΕΛΤΑ
-



Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε από τον Πρόεδρο ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ, Κωστή Μελαχροινό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της κινεζικής εταιρείας παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών «ZHEJIANG LTD», Libin ZHU.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των ΕΛΤΑ και της εταιρείας ZHEJIANG LTD, με αντικείμενο:

- αποστολή δεμάτων από την Κίνα στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (100.000 μικροδεμάτων ημερησίως σε πρώτη φάση)

- αποστολή μικροδεμάτων από την Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ στην Κίνα.

- ανάπτυξη και δημιουργία από κοινού εγκαταστάσεων αποθήκευσης στην Ελλάδα, με στόχο την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ ΕΕ και Κίνας.

ΕΛΤΑ - ΚΙΝΑ

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε με την συμβολή του Προέδρου του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου, κ. Φώτη Προβατά, έπειτα από την συνάντηση των διοικήσεων των δύο εταιρειών στην Αθήνα, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.

ΕΛΤΑ - ΚΙΝΑ

ΕΛΤΑ - ΚΙΝΑ

ΕΛΤΑ - ΚΙΝΑ 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)