Δικαιοσύνη

04 Μαΐου 2015 22:05

Συνελήφθη η μητέρα της 4χρονης Άννυ

Συνελήφθη στο σπίτι που διέμενε στην Αθήνα η 25χρονη μητέρα της 4χρονης Άννυ, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από τον πατέρα της.

-

Η μητέρα της 4χρονης Άννυ συνελήφθη με βάση το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από τον αρμόδιο ανακριτή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που προκάλεσε τον θάνατό του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, όπου αναμένεται να δώσει πληροφορίες κλειδιά για την ανατριχιαστική υπόθεση.

Η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα, μαζί με τον 27χρονο βιολογικό πατέρα του παιδιού, που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα.

Λεπτομερείς ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για μια πραγματικά αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια.

Το 4χρονο κοριτσάκι, καρπός της σχέσης της 25χρονης και του 27χρονου από την Βουλγαρία, ζούσε με τους γονείς της μητέρας, στη Βουλγαρία, αλλά πριν από λίγο καιρό η μητέρα το έφερε στην Αθήνα και το άφησε στον πατέρα του, ενώ η ίδια έφυγε για το Βερολίνο, όπου έμεινε για περίπου ένα μήνα, μέχρι την 21η Απριλίου. Όταν επέστρεψε, το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί….

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες της μητέρας, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και ένα βίντεο που την δείχνει να μοιράζει τσιγάρα μαριχουάνας, προκαλούν ερωτηματικά για τη ζωή που έκανε η ίδια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)