Δικαιοσύνη

07 Απριλίου 2015 11:45

Γενικές και αόριστες οι αποκαλύψεις Σταμάτη στον εισαγγελέα

Η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου μίλησε για δύο πολιτικούς από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που επιβουλεύονται την ίδια και το σύζυγό της.

-

Στη πολύωρη κατάθεση που έδωσε χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη, η καταδικασμένη σε δωδεκαετή κάθειρξη για τις παράνομες αμοιβές του 'Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, αναφέρθηκε στους λόγους που την ώθησαν στην απόδραση της.

Η κ. Σταμάτη βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα κατόπιν δικού της αιτήματος, συνοδευόμενη από τον συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκούση. Η κα. Σταμάτη κατέθεσε εκτός από το θέμα της απόδρασης της και για την υπόθεση για τις αποκαλούμενες «μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε τα ονόματα δύο πολιτικών που ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια επιβουλεύονται το μέλλον της ίδιας και του συζύγου της και στους οποίους αποδίδει και την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης της. Πάντως η κα. Σταμάτη δεν έδωσε κάποια στοιχεία που να συνδέουν τα πρόσωπα αυτά με τις μίζες για τα εξοπλιστικά.

Πιθανότατα , η κατάθεση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να αξιολογηθεί και θα διαβιβαστεί στο δικαστήριο του Εφετείου, όπου γίνεται τη δίκη των εξοπλιστικών σε δεύτερο  βαθμό με κατηγορούμενους τον  Άκη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του. Όπως εξήγησε στη Βίκυ Σταμάτη ο κ. Πεπόνης, δεν έχει αρμοδιότητα για οτιδήποτε, αλλά θα διαβιβάσει αρμοδίως την κατάθεσή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)