Γενικά

05 Απριλίου 2015 18:57

Ραγκούσης: Η Σταμάτη θα κάνει σημαντικές αποκαλύψεις στη δικαιοσύνη

Ο Δικηγόρος της κας. Σταμάτη σε δηλώσεις του έξω από το Δρομοκαΐτειο, αποκάλυψε ότι η πελάτης του θα προβεί σε σημαντικές αποκαλύψεις στη δικαιοσύνη.

-

Την πελάτισσα του Βίκυ Σταμάτη, επισκέφθηκε σήμερα στο Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται, ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Ο κ. Ραγκούσης εξερχόμενος δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η πελάτισσα του είναι σε γενικές γραμμές καλά, αν και υπό την επήρεια της πρόσφατης περιπέτειας της και υπό το βάρος της απόρριψης της τελευταίας της αίτησης ώστε να αποφυλακισθεί και να βρεθεί κοντά στο παιδί της.

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε πως  η πρόσφατη περιπέτεια της την χαλύβδωσε ακόμα περισσότερο και υπήρξαν δύο άνθρωποι που κέρδισαν την εμπιστοσύνη της, ο κ. Πεπόνης και ο κ. Ντογιάκος. Μάλιστα φέρεται αποφασισμένη να καταθέσει σε αυτούς δίνοντας νέες πληροφορίες για τα θέματα που κατηγορείται προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Ο κ. Ραγκούσης αποκάλυψε ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες, χωρίς την παρουσία του δικηγόρου της και χωρίς να περιμένει κάποια ανταλλάγματα από αυτό πέραν της διάθεσης της να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Ραγκούσης αρνήθηκε να αποκαλύψει  τι ακριβώς θα περιέχει η κατάθεση της πελάτισσας του, δηλώνοντας πως δε γνωρίζει. Η αίσθηση πάντως που δημιουργήθηκε και τα όσα διαρρέουν καθιστούν ως πιθανότερη την αναφορά της Βίκυς Σταμάτη στην υπόθεση των εξοπλιστικών και στην αποκάλυψη από μέρους της και άλλων ονομάτων από το πολιτικό χώρο που δεν έχουν εμπλακεί μέχρι στιγμής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)