Γενικά

24 Φεβρουαρίου 2015 12:53

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, κατανοεί την αγανάκτηση της ΟΣΥΕ

Με αφορμή την χθεσινή οργισμένη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε σήμερα σχετικό Δελτίο Τύπου.

-

Η στυγερή δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, Μάκη Γκαλιμάνη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΟΣΥΕ, η οποία με χθεσινή της ανακοίνωση, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την δολοφονία  και έθεσε κάθε αρμόδιο ενώπιον των ευθυνών του για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , με σημερινό Δελτίο Τύπου κάνει λόγο για πλήρως δικαιολογημένη αγανάκτηση από την πλευρά της ΟΣΥΕ:

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιλαμβάνεται πλήρως τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε) για την άδικη και αποτρόπαια δολοφονία του συναδέλφου τους αρχιφύλακα, πράξη που ήδη απερίφραστα καταδίκασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος.

Διαβεβαιώνει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσπάθειες για τη λήψη μέτρων που θα βελτιώνουν το σωφρονιστικού σύστημα και θα αποτρέπουν τη δημιουργία επικίνδυνων συνθηκών στο πλαίσιό του.

Προς τούτο, θεωρεί απαραίτητη τη θετική συμβολή της Ομοσπονδίας και επισπεύδει την προγραμματισθείσα συνάντησή της με τον Υπουργό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)