Δικαιοσύνη

19 Ιανουαρίου 2015 11:20

Ραγκούσης: Ήξεραν ότι ο Βλαστός θα αποδράσει

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα εκβιαστών ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1.

-

«Δύο μήνες πριν γνώριζαν ότι ο Βλαστός πρόκειται να αποδράσει και υπάρχει και έγγραφο» είπε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης στο Πρωινό ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Παναγιώτη Βλαστού το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του καταλογίζονται δηλώνοντας ότι «Το έγγραφο αυτό το κατέθεσα στην ανάκριση που γινόταν και το δημοσιοποιώ, ρωτώντας το υπουργείο, ‘’γιατί, αφού ξέρατε ότι ο Βλαστός πρόκειται να αποδράσει, δεν λάβατε κανένα μέτρο;’’».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό, λοιπόν, το χαρτί το οποίο δημοσιοποίησα και κατήγγειλα εγώ και έθετα ερωτήματα στο υπουργείο, μου λένε ότι εγώ το είχα από πριν και το έδωσα στο Βλαστό. Ήταν ένα έγγραφο του υπουργείου, το οποίο έλεγε ότι ο Παναγιώτης Βλαστός θα αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές».

Ο νομικός κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκρήξεις και άλλα κακουργήματα του ίδιου βαθμού. Το αδίκημα που τον βαραίνει είναι της απλής συνέργειας σε δωροδοκία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)