Δικαιοσύνη

14 Ιανουαρίου 2015 12:51

Προφυλακιστέος και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον φόνο του Κουμανταρέα

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως ήταν αυτός που σκότωσε τον συγγραφέα, ρίχνοντας την ευθύνη στον συγκατηγορούμενό του.

-

Της Λίας Κοντοπούλου

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του και ο δεύτερος Ρουμάνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας,  αρνήθηκε πως ήταν αυτός που σκότωσε το συγγραφέα, ούτε είχε σκοπό να τον σκοτώσει, ρίχνοντας την ευθύνη στον συγκατηγορούμενό του, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί. Μάλιστα, υπέβαλε αίτημα για κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον συγκατηγορούμενό του.

Υποστήριξε πως ο φίλος του του είπε να πάνε στο σπίτι του συγγραφέα τη μοιραία βραδιά για κάποια δουλειά και πως ο Ρουμάνος και το θύμα διαπληκτίστηκαν έξω από το ασανσέρ της πολυκατοικίας, χωρίς ο ίδιος να μπορέσει να αντιδράσει, καθώς είχε σοκαριστεί. Μετά το πέρας της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)