Δικαιοσύνη

09 Ιανουαρίου 2015 20:27

Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα

Ο 25χρονος Ρουμάνος αρνήθηκε, ενώπιον του ανακριτή, τόσο τη συμμετοχή του στη δολοφονία όσο και στη ληστεία.

-


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή ο 25χρονος Ρουμάνος, που κατηγορείται για το φόνο του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο φώναξε "είμαι αθώος, δεν έχω κάνει τίποτα, τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο", ενώ και ενώπιον το ανακριτή αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη δολοφονία και στη ληστεία. 

Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια ο νεαρός Ρουμάνος είπε για το συγγραφέα "τον θεωρούσα κάτι λιγότερο από πατέρα μου. Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό" και προσέθεσε ότι τον θεωρούσε ευεργέτη του, τον λάτρευε, ότι μεταξύ τους υπήρχε σχέση εμπιστοσύνης και πως γνώριζε και τη σύζυγο του συγγραφέα και βοηθούσε κατά διαστήματα το ζεύγος σε διάφορες εργασίες, όπως μετακόμιση και επισκευές. 

Για τη νύχτα του φόνου υποστήριξε ότι είχε πάει με τον συγκατηγορούμενό του στο σπίτι του συγγραφέα, προκειμένου να τους δανείσει χρήματα, κάτι που συνήθιζε να κάνει. Αρνήθηκε πως γνώριζε ότι ο Μ. Κουμανταρέας είχε μετρητά από την πώληση ακινήτου στην Κηφισιά. 

Την ερχόμενη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ο συνεργός του 25χρονου, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα στις αρχές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)