Αστυνομικό Δελτίο

05 Ιανουαρίου 2015 23:35

Σοκαρισμένη η 22χρονη για την πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία της

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει η 22χρονη Ελένη Μελάνη ότι τα στοιχεία της περιέχονταν σε πλαστή ταυτότητα που χρησιμοποιούσαν τρομοκράτες.

-



Για την περιπέτεια που έζησε όταν έμαθε ότι τα στοιχεία της βρίσκονταν σε πλαστή ταυτότητα που βρέθηκε στο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, μίλησε η 22χρονη Ελένη Μελάνη και περιέγραψε το σοκ της.

«Εχθές πληροφορήθηκα από την ΓΑΔΑ ότι πλαστογραφήθηκε η ταυτότητα μου. Είχαν αλλάξει φωτογραφία και είχαμε τον ίδιο αριθμό, αυτόν που χρησιμοποιούσα εγώ εδώ και έξι μήνες, και είχαν παραποιήσει απλά μερικά στοιχεία, όχι πολύ σημαντικά όμως», ανέφερε η 22χρονη, μιλώντας στο «EviaZoom», διευκρινίζοντας ότι ενημερώθηκε τρεις ώρες πριν γίνουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας.

«Είχα χάσει την ταυτότητά του. Μου είχαν κλέψει την τσάντα τον Μάρτιο και πήγα τον Απρίλιο και έβγαλα καινούργια. Την καινούργια μου πλαστογραφήσανε», ανέφερε η ίδια και διευκρίνισε ότι την είχε δώσει μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες.

Το γεγονός, πάντως, ότι πρόκειται για την καινούργια της ταυτότητα, προκαλεί αρκετά ερωτήματα, δεδομένου ότι οι πλαστογράφοι γνώριζαν τόσο τον καινούργιο αριθμό ταυτότητας της νεαρής, καθώς και την ημερομηνία και τον τόπο έκδοσής της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)