Αστυνομικό Δελτίο

04 Ιανουαρίου 2015 18:00

Εντοπίστηκε πλαστή ταυτότητα γυναίκας στο κρησφύγετο του Ξηρού

Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για το πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται στην φωτογραφία της ταυτότητας, η οποία ανήκει σε συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού.

-



Εκτός από το οπλοστάσιο, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν μία πλαστή ταυτότητα γυναίκας στο σπίτι όπου κρυβόταν ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Παλαιά Φώκαια και ψάχνουν να βρουν σε ποια ανήκε.

Η ταυτότητα επιβεβαιώνει την εμπλοκή τουλάχιστον μίας γυναίκας στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί είχαν δει τις τελευταίες ημέρες, κατά την παρακολούθηση του σπιτιού, τον Χριστόδουλο Ξηρό να συναστρέφεται με δύο γυναίκες και ένα παιδί.

Επίσης, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν σε μαρτυρίες του ότι είχαν δει τον Χριστόδουλο Ξηρό να κυκλοφορεί στο δρόμο με μία γυναίκα, την οποία αναζητά πλέον η Αντιτρομοκρατική ως το άτομο που βοήθησε τον τρομοκράτη που καταζητούνταν.

Μάλιστα, ίσως να είναι και εκείνη που πριν από έξι μήνες νοίκιασε το σπίτι στο οποίο έμενε ο Ξηρός. Οι αρχές έδειξαν φωτογραφία του τρομοκράτη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, αλλά εκείνος δεν τον αναγνώρισε, οπότε μεσολάβησε άλλο πρόσωπο που με πλαστά στοιχεία νοίκιασε το σπίτι.

Οι φωτογραφίες της πλαστής ταυτότητας που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.








12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)