Γενικά

30 Δεκεμβρίου 2014 07:25

Norman Atlantic: Στην Ηγουμενίτσα 46 από τους διασωθέντες

Το Europa Cruise που, το οποίο συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, μετέφερε 69 διασωθέντες σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα. Δείτε τη λίστα με τα ονόματα των επιβατών.

-

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έδεσε  λίγο πριν τις οκτώ το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Cruise Europa, το οποίο συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης και μεταφέρει 69 διασωθέντες επιβάτες του Norman Atlantic. Στην Ηγουμενίτσα θα κατέβουν οι 46, ενώ οι υπόλοιποι έχουν προορισμό την Πάτρα. Πρόκειται για 35 Έλληνες, 4 Γάλλους και 7 Τούρκους.

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, όπου θα εξεταστούν από επιτροπή υγειονομικού, ενώ αν κριθεί αναγκαίο να μεταφερθεί κάποιος σε νοσοκομείο, σε ετοιμότητα βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, βελτιώνεται η υγεία των τριών διασωθέντων που μεταφέρθηκαν χθες το πρωί με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου θα παραμείνουν μέχρι σήμερα για προληπτικούς λόγους.

Στη συνέχεια το Europa Cruise απέπλευσε για την Πάτρα, όπου αποβιβάστηκαν ακόμα 13 διασωθέντες.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)