Δικαιοσύνη

22 Δεκεμβρίου 2014 08:00

Σήμερα το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη

Από το πόρισμα του εισαγγελέα θα εξαρτηθεί εάν η υπόθεση για την απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη θα μπει στο αρχείο ή θα ασκηθούν διώξεις.

-

Σήμερα αναμένεται να βγει το πόρισμα του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου σχετικά με την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη.

Από το πόρισμα του εισαγγελέα θα εξαρτηθεί εάν η υπόθεση θα μπει στο αρχείο ή θα ασκηθούν διώξεις.

Ο Παύλος Χαϊκάλης προσήλθε στην Εισαγγελία Εφετών χθες προκειμένου να δώσει νέα κατάθεσή για την απόπειρα δωροδοκίας σε βάρος του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, από τον πρώην σύμβουλο του Πάνου Καμμένου, Γιώργο Αποστολόπουλο. Ο κ. Χαϊκάλης απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ότι δηλαδή τον κατέγραφε για να δείξει στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι αργυρώνητος.

«Εάν ήθελε ο κ. Αποστολόπουλος να καταδείξει στον κ. Καμμένο ότι είμαι αργυρώνητος, έπρεπε την προηγούμενη της προεδρικής εκλογής να πάει στον Καμμένο ή να πάει στην Αστυνομία» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. 

Η πλευρά του Γιώργου Αποστολόπουλου υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του τέσσερα βίντεο, τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν παραδοθεί στον Εισαγγελέα Εφετών που ερευνά την καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη.

Στην Εισαγγελία προσήλθε τελικά χθες και ο Πάνος Καμμένος για συμπληρωματική κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις του εισαγγελέα αναφορικά με τις σχέσεις του Γιώργου Αποστολόπουλου με το κόμμα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του Παύλου Χαϊκαλή κατατέθηκε αίτημα ώστε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Αποστολόπουλου να κριθεί από συμβούλιο Εφετών και όχι μόνο από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

«Δικαστικό πραξικόπημα» θα είναι να μην αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του Γιώργου Αποστολόπουλο, όπως δήλωσε η δικηγόρος του Παύλου Χαϊκάλη Ελ. Τζούλη. στο Πρωινό ΑΝΤ1. Όπως είπε η κ. Τζούλη έχουν ζητήσει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του κ. Αποστολόπουλου ώστε να φανεί ποιος τον ειδοποίησε για να μην πάει στο τελευταίο ραντεβού με τον Παύλο Χαϊκάλη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)