Δικαιοσύνη

21 Δεκεμβρίου 2014 12:36

Πήγε τελικά στην Εισαγγελία ο Καμμένος

Ενώ αρχικά είχε δηλώσει κόλλημα για οικογενειακούς λόγους κι επρόκειτο να καταθέσει αύριο τελικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πήγε σήμερα στην Εισαγγελία.

-

Προσήλθε τελικά στην Εισαγγελία ο Πάνος Καμμένος για συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις του εισαγγελέα αναφορικά με τις σχέσεις του Γιώργου Αποστολόπουλου με το κόμμα. Ο κ. Καμμένος αποχώρησε από το Εφετείο χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Προσερχόμενος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι μετέβη εσπευσμένα για να καταθέσει σήμερα, καθώς η σύζυγός του και δικηγόρος των ΑΝΕΛ και του Παύλου Χαϊκάλη, Ελένη Τζούλη, του διεμήνυσε, όπως είπε ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους, ότι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος προτίθεται να κλείσει την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έκπληξη και ενόχληση των εισαγγελικών αρχών, που πιθανότατα μέσω της δικηγόρου και συζύγου του μεταφέρθηκε στον Πάνο Καμμένο, για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν θα κατέθετε σήμερα, όπως ο ίδιος διαμήνυσε το βράδυ του Σαββάτου, "καθυστερώντας" κατά μία ημέρα την διερεύνηση της υπόθεσης, την οποία ο ίδιος κατήγγειλε και ανέδειξε.

Όπως παραδέχθηκε και σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τ. Κουίκ «οι αρχές ζήτησαν από τον Πάνο Καμμένο να καταθέσει άμεσα», λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ωστόσο εκείνος δήλωσε κόλλημα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ότι δεν μπορεί να καταθέσει γιατί θα επέστρεφε σήμερα το παιδί του από το εξωτερικό.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε προσπάθεια συγκάλυψης, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το πρωτότυπο υλικό που ο Παύλος Χαϊκάλης παρέδωσε στον εισαγγελέα, παραμένει κλειδωμένο στο συρτάρι του και ουδέποτε έχει δοθεί στην αστυνομία.

Αναφορικά με όσα υποστήριξε χθες στην κατάθεσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε μόνο «γιατί δεν ενημέρωσε ο Αποστολόπουλος όλες αυτές τις ημέρες τον ίδιο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τη Δικαιοσύνη».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)