Αστυνομικό Δελτίο

03 Δεκεμβρίου 2014 10:52

To DNA «συνδέει» Μικρολίμανο και ληστεία στην Πεντέλη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ληστείας σε βάρος δικηγόρου στην Πεντέλη μετά το κοινό DNA που βρέθηκε στο χώρο διαμονής του Αρμπερ Μπάκο και στο σπίτι του 60χρονου.

-

Γενετικό υλικό που βρέθηκε στο χώρο της ληστείας σε βάρος του 60χρονου δικηγόρου στην Πεντέλη, πριν από ένα μήνα, ταυτοποιείται με το DNA που βρέθηκε σε ένα από τα δύο δωμάτια που έμενε ο Αρμπέρ Μπάκο και οι συνεργοί του ή οι "επισκέπτες" του.

Το γενετικό υλικό, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, δεν ταυτοποιείται, με κανέναν από τους συλληφθέντες ή προσαχθέντες της υπόθεσης του Μικρολίμανου, ούτε και με τους δύο συλληφθέντες, ομογενείς από το Καζακστάν, που κατηγορήθηκαν για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του 60χρονου δικηγόρου.

Σχετικά με την ταυτοποίηση του «ορφανού» DNA οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει σε τρίτο συνεργό των ληστών της Πεντέλης, ο οποίος μπορεί να έχει μείνει στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο ο τρίτος συνεργός των ληστών να είναι ο ασύλληπτος «Όλντι», αλλά και η πιθανότητα οι δράστες της ληστείας να μην είναι αυτοί που έχουν συλληφθεί αλλά μέλη της συμμορίας του Μπάκο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)