Γενικά

29 Νοεμβρίου 2014 15:22

Πρωταθλήματα μαϊμού στο Χόκεϊ, για χάρη των μορίων

Οι μαθητές που συμμετείχαν σε αυτά έπαιρναν μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

-

Ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε να παύσει την ομοσπονδία Χόκεϊ, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για μαϊμού ομάδες και πρωταθλήματα που διεξάγονταν μόνο στα χαρτιά.

Ο Υφυπουργός ξεκαθάρισε πως οι όποιες καταγγελίες θα ελεγχθούν και θα αποδοθούν ευθύνες , καθώς τα στοιχεία από τις έρευνες που διεξάγονται θα σταλούν στην δικαιοσύνη και τον Επιθεωρητή Δημόσια Διοίκησης. Ο τυπικός λόγος που επικαλέστηκε προς το παρών ο Υφυπουργός είναι ο μικρός αριθμός ενεργών σωματείων που υπάγονται στην ομοσπονδία και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ΓΓΑ.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα, αποκαλύπτοντας πως πολλές από τις ομάδες που δήλωναν συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα υπήρχαν μόνο στα χαρτιά. Με τον τρόπο αυτό όμως οι νεαροί αθλητές- μαθητές φτάνοντας στην Γ’ Λυκείου έπαιρναν μοριοδότηση  με ευμενή αποτελέσματα στη  τύχη τους μετά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οι πληροφορίες λένε πως η εγγραφή σε τέτοιου είδους σωματεία κόστιζε περίπου 800 ευρώ και χαρακτηριστικό της έκτασης που είχε λάβει η κατάσταση, είναι ότι μόνο στο νομό Αργολίδας υπήρχαν 12 σωματεία Χόκεϊ επί Χόρτου!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)