Δικαιοσύνη

03 Νοεμβρίου 2014 18:00

Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης ο Στάθης Μπούκουρας

Την αίτηση κατέθεσε ως νομικός του εκπρόσωπος ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης

-

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Με πρώην εισαγγελέα εμφανίζεται στη αίτηση αποφυλάκισης του ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής,  Στάθης Μπούκουρας. Πρόκειται για τον Σπύρο Μουζακίτη πρώην οικονομικό εισαγγελέα που κατέθεσε στο συμβούλιο εφετών αίτηση αποφυλάκισης για τον Μπούκουρα,  υποστηρίζοντας πως δεν έχει πλέον καμιά σχέση με την Χ.Α και ότι από την μελέτη της δικογραφίας, πείστηκε ότι ο Μπούκουρας  είναι αθώος.

Παράλληλα ο κ. Μουζακίτης κάνει εκτενή αναφορά στην πρόταση του πρώην συναδέλφου του Ισίδωρου Ντογιάκου λέγοντας χαρακτηριστικά,«Ο εισαγγελέας επιχειρεί να δαιμονοποιήσει  εκφράσεις που χρησιμοποιούν πολύ πολιτικοί όταν ομιλούν στο πλαίσιο του να δείξουν στον κόσμο την αφοσίωση τους στο έργο που έχουν κληθεί να παράγουν, όπως οι λέξεις μάχη, τελική νίκη, στρατιώτης, ανήκω στον στρατό της  Χ.Α και άλλα».

Επιπλέον ο κ. Μουζακίτης προς ενδυνάμωση των ισχυρισμών του παραθέτει αποσπάσματα με τις ίδιες λέξεις από ομιλίες  άλλων βουλευτών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)