Γενικά

03 Νοεμβρίου 2014 16:42

«Pitsos Όμορφη Μέρα»: Υποστήριξη Μη Κυβερνητικών Οργανισμών

Η εταιρεία συνεχίζει να καλύπτει τις αναγκών εθελοντικών οργανισμών για ηλεκτρικές συσκευές, ενώ και οι εργαζόμενοι της συνδράμουν οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας με ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια.

-

Η Pitsos, η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού, εξακολουθώντας να δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία, υποστηρίζει και φέτος Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, καλύπτοντάς τους ανάγκες σε οικιακές συσκευές.

Ενδεικτικά, μεταξύ των οργανισμών που έχουν υποστηριχθεί έως τώρα από την Pitsos είναι το Γηροκομείο Άρτας, το παράρτημα ΑΜΕΑ Αιγίου, η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, η Τράπεζα Χρόνου Ίλιον, το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Επιπλέον, με την εθελοντική προσφορά των εργαζομένων της Pitsos, υποστηρίχθηκαν και  άλλοι οργανισμοί προσφοράς, με είδη ένδυσης, υπόδησης, γραφική ύλη και  παιχνίδια.

Μερικοί από αυτούς είναι η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», το Δρομοκαΐτειο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, οι σεισμόπληκτοι της Κεφαλονιάς και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)