Γενικά

31 Οκτωβρίου 2014 08:40

Νέα 3D αναπαράσταση της Αμφίπολης και σύγκριση με Παρθενώνα, Γκίζα, Ταζ Μαχάλ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με κάθε τρόπο ο τύμβος Καστά. Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών παρουσιάζεται σε αργή κίνηση ο τάφος, ξεκινώντας από τις Σφίγγες.

-

Ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση του επιβλητικού ταφικού μνημείου της Αμφίπολης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που δημιούργησε η ομάδα «Ancient Greece 3D», παρουσιάζεται σε αργή κίνηση ο τάφος, ξεκινώντας από τις Σφίγγες. Στην συνέχεια η εικόνα περνά εσωτερικό του τάφου, στις Καρυάτιδες και στο εντυπωσιακό ψηφιδωτό με την αρπαγή της Περσεφόνης..

Στη συνέχεια, «βγαίνει» από το σύμπλεγμα και γίνεται η πρώτη σύγκριση σε μέγεθος από όλες τις οπτικές γωνίες με τον Παρθενώνα, τη Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας και τέλος με το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας

Η ομάδα «Ancient Greece 3D» αποτελείται από τους Αποστόλη Θεωνά και Παναγιώτη Σταματόπουλο, οι οποίοι δημιούργησαν το βίντεο και το «έντυσαν» μουσικά με το «Great Drama» του Cyril Nikitin.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)