Δικαιοσύνη

22 Οκτωβρίου 2014 13:18

Ποινική δίωξη με βαριές κατηγορίες για την Σέχτα Επαναστατών

Η Σέχτα Επαναστατών έχει χτυπήσει τέσσερις φορές, ενώ νεκρός από τα όπλα της είχε πέσει ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας τον Ιούλιο του 2010.

-

Της Έρρικας Βαλλιάνου

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου και για εγκληματική οργάνωση ασκήθηκε από την εισαγγελία  πρωτοδικών  για την τρομοκρατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών.

Η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη συγκεντρώνοντας τέσσερις δικογραφίες με αιματηρές επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης άσκησε την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, αφού η οργάνωση μετά τις επιθέσεις ανέλαβε την ευθύνη με προκηρύξεις.

Συγκεκριμένα , πρόκειται για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, για τη δολοφονία αστυνομικού φρουρού, για επίθεση σε αστυνομικό τμήμα καθώς και για την επίθεση στο κανάλι Alter.

Η ποινική δίωξη είναι βαρύτατη, περιλαμβάνει όλα τα χτυπήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης και σύντομα θα συνέλθει η ολομέλεια του Εφετείου προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση σε εφέτη ανακριτή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)