Δικαιοσύνη

15 Οκτωβρίου 2014 13:44

Πρώτος απολογήθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος για την υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών

Ξεκίνησαν οι απολογίες για την υπόθεση των καταγγελιών για την υπόθεση του "κουμπαρά" , με πρώτη αυτήν του διευθυντή της εφημερίδας «Kontra News».

-


Της Έρρικας Βαλλιάνου

Άρχισαν σήμερα οι καταθέσεις για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βούλευτών, με πρώτη προκαταρτική εξέταση την κατάθεση του διευθυντή της  εφημερίδας «Kontra News» , Αιμίλιου Λιάτσου.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στον εισαγγελέα επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν αποκάλυψε την πηγή του.

Τόνισε  ωστόσο ότι, η πηγή του είναι πολύ αξιόπιστη και η εφημερίδα θα συνεχίσει και με άλλες αποκαλύψεις.

Αύριο ο εισαγγελέας έχει καλέσει για κατάθεση τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος είχε επικαλεστεί σε τηλεοπτική εκπομπή τα όσα έγραφε η εφημερίδα «περί ύπαρξης κουμπαρά από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστεί η ψήφος βουλευτών για την προεδρική εκλογή, που απαιτεί 180 βουλευτές».

Την ερχόμενη Δευτέρα ο εισαγγελέας έχει καλέσει για κατάθεση τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού,  Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος στην εφημερίδα παραπολιτικά είχε κάνει ανάλογες καταγγελίες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)