Δικαιοσύνη

02 Οκτωβρίου 2014 18:20

Νέες δικαστικές αίθουσες εγκαινίασε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Το νέο κτίριο στο χώρο του Εφετείου Αθηνών έχει συνολική έκταση 2.300 τ.μ.

-


Από εννέα δικαστικές αίθουσες ακροατηρίων και χώρους γραφείων αποτελείται το, συνολικής έκτασης 2.300 τ.μ., που εγκαινίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  Χαράλαμπος Αθανασίου. 

Αναφερόμενος στις νέες δικαστικές αίθουσες,  ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι το έργο αποπερατώθηκε μόλις σε 15 μήνες, γεγονός που καταδεικνύει τη βούληση της Πολιτείας και προσωπικά του Πρωθυπουργού, για εκσυγχρονισμό των δικαστικών δομών όλης της χώρας.

«Παραδίδουμε ένα σύγχρονο έργο στην ελληνική Δικαιοσύνη. Παρά την οικονομική στενότητα καταφέραμε σε σύντομο χρόνο να διαμορφώσουμε νέες αίθουσες ακροατήριων οι οποίες είναι  εξοπλισμένες με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Άρτιες λειτουργικά για τους εργαζόμενους και το κοινό θα συμβάλλουν σημαντικά στην αποσυμφόρηση αλλά και την επιτάχυνση των δικαστικών διαδικασιών», τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, πλήθος δικαστικών λειτουργών και εκπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)