Γενικά

17 Σεπτεμβρίου 2014 08:29

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τα τρία αδέλφια που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν

Τα τρία αδέλφια είχαν ταμπουρωθεί στο σπίτι τους και απειλούσαν να κόψουν τις φλέβες τους.

-

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τα τρία αδέλφια που είχαν κλειστεί στο σπίτι τους στον Γαλατά και απειλούσαν να αυτοτραυματιστούν με μαχαίρια.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο ειδικός διαπραγματευτής από την Πάτρα και οι ψυχολόγοι έπεισαν τα τρία αδέρφια να παραδοθούν.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν τα τρία αδέλφια, ηλικίας 40 και 46 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού, όπου όπως καταγγέλλεται, παρενοχλούσαν τους κατοίκους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Μετά  από καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες, καθώς στις Αρχές έφτασε η πληροφορία ότι τα τρία αδέρφια είχαν στο σπίτι τους φυτείες ινδικής κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της αστυνομίας για τα ναρκωτικά στο σπίτι των τριών αδελφών, άρχισε περίπου στις 18:05 το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία μάλιστα και δικαστικού λειτουργού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι των τριών αδελφών, οι τελευταίοι αρνήθηκαν να τους επιτρέψουν να μπουν και κλείστηκαν στο σπίτι απειλώντας πως θα κόψουν τις φλέβες τους με μαχαίρι.

Ο χώρος παρέμεινε για αρκετές ώρες αποκλεισμένος, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)