Γενικά

23 Ιουλίου 2014 09:00

Η Ρούπα, ο Πετρακάκος και το επίφοβο χτύπημά τους

Ασύλληπτοι παραμένουν Ρούπα και Πετρακάκος, με τις Αρχές να φοβούνται για ενδεχόμενο χτύπημα εκδίκησης για τον κρατούμενο πλέον Μαζιώτη.

-

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες οι φωτογραφίες με τη νέα εμφάνιση της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα. Η Ρούπα εξαφανισμένη μαζί με τον 4χρονο γιο της, από τη στιγμή της σύλληψης του συντρόφου της στο κέντρο της Αθήνας, έφυγε από το διαμέρισμά της στο Μαρούσι, μην αφήνοντας κανένα ίχνος της.

Αυτό που η Αντιτρομοκρατική παρατηρεί είναι ότι στο διαμέρισμα δεν έχουν βρεθεί ούτε σημειώσεις ενδεχομένως του Επαναστατικού Αγώνα, ούτε ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίο εικάζεται ότι έχει πάρει μαζί της, όπως και ένα όπλο του οποίου η θήκη εντοπίστηκε στην Υψηλάντου.

Οι αρχές δεν αποκλείουν η καταζητούμενη να κυκλοφορεί με το ασημί HYNDAI, ιδιοκτησίας του Μαζιώτη, που το είχε αγοράσει με πλαστά στοιχεία, στο όνομα Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου. Για τον εντοπισμό ειδικά του οχήματος, όπως και κάποιας γιάφκας ή χώρο αποθήκευσης όπλων, παραγωγής εκρηκτικών, ερευνώνται οι περιοχές των Πατησίων, ο Άγιος Νικόλαος, η Κυψέλη, η Νέα Χαλκηδόνα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό και Νέα Ιωνία στην Αττική, όπως και το Κιάτο και η Ακράτα της Κορινθίας.

Για την ίδια οι έρευνες ξεκίνησαν από το πατρικό της στην Καλαμάτα, με την προσαγωγή της μητέρας και της αδελφής της, η οποία χθες έκανε δημόσια καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο οι τοπικές αρχές τις μεταχειρίζονται.

Η διαφυγή του Γιώργου Πετρακάκου, του οποίου, όπως και ακόμα τριών συνεργών, δόθηκαν οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα σε συνδυασμό με τη διαφυγή της Ρούπα, κάνουν την Αντιτρομοκρατική να φοβάται ενδεχόμενο χτύπημα εκδίκησης για τη σύλληψη Μαζιώτη.

Εκτός από τους δύο που μπορούν να παίξουν και ηγετικό ρόλο στην ανασύσταση του «Επαναστατικού Αγώνα», τουλάχιστον ακόμα πέντε άτομα αναζητούνται. Οι τελευταίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ή ακόμα και να έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα. Συνολικά εκτιμάται ότι ακόμα πέντε άτομα είναι οι μέτοχοι της οργάνωσης, στα ταμεία της οποίας υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)