Αστυνομικό Δελτίο

18 Ιουλίου 2014 20:41

Δείτε το σπίτι-κρησφύγετο του Μαζιώτη στο Μαρούσι

Σε ένα φαινομενικά ήσυχο σημείο βρέθηκε το διαμέρισμα - κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στον 5 όροφο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου.

-



Οι εξονυχιστικές έρευνες των στελεχών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, παρουσία Εισαγγελέα, στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη, το οποίο εντοπίστηκε σήμερα στον  5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης- Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού, συνεχίζονται, ωστόσο - σύμφωνα με τα στοιχεία – δεν πρόκειται για γιάφκα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, μια κάτοικος της περιοχής αναγνώρισε τον αρχιτρομοκράτη σε φωτογραφία που της υπέδειξαν.





Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στον 5ο όροφο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.



Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.



Συμφώνα με πληροφορίες, ένα από τα τέσσερα κλειδιά που βρεθήκαν πάνω στο Νίκο Μαζιώτη ανοίγει την εξώπορτα της πολυκατοικίας και το άλλο το διαμέρισμα, ενώ δεν είχε νοικιασμένο γκαράζ και αποθήκη.









Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της αποκαλουμένης ομάδας Μαζιώτη, τα τουλάχιστον τρία άτομα δηλαδή, με τα οποία έχει διαπράξει ληστείες, αλλά και τρομοκρατικές ενέργειες.

Νωρίτερα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός 35χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς συμμετείχε σε ληστείες στα Μέθανα και την Ακράτα, μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.



Βίντεο από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο κρησφύγετο του Μαζιώτη:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)