Γενικά

18 Ιουνίου 2014 11:26

Η τραγική ιστορία της άστεγης που έπεσε θύμα του σατανιστή

Την ιστορία της κόρης του, θύμα του σατανιστή στη Γλυφάδα, ξετυλίγει ο πατέρας της φωτίζοντας την άγνωστη προσωπικότητα της 41χρονης.

-

Ο πατέρας της 41χρονης που βρέθηκε φριχτά δολοφονημένη το Πάσχα στη Γλυφάδα αφηγείται ποια ήταν η κόρη του και το δράμα που ζούσε εκείνος και η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε στο vima.gr ο ναυτικός από την Κινέττα, δεν ήξεραν ότι το παιδί τους έχει «χαθεί», μέχρι που τους τηλεφώνησε η αστυνομία. Δεν είχαν ακούσει καν την είδηση για την αποτρόπαια δολοφονία στη Γλυφάδα όταν χτύπησε το τηλέφωνο.

Ο πατέρας περιγράφει ότι η κόρη του ήταν άριστη μαθήτρια, η οποία τελείωσε το πανεπιστημιακό τμήμα της διοίκησης επιχειρήσεων, κάτι με το οποίο ήθελε πολύ να ασχοληθεί στο μέλλον. Όμως πριν από 15 χρόνια, σε ηλικία περίπου 25 χρονών, η κοπέλα έπαθε ερωτική απογοήτευση, χωρίζοντας από έναν άνδρα στον οποίο είχε αφοσιωθεί πλήρως.

«Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την κατάρρευσή της. Από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη  της στην Αθήνα, όμως, μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους.  Μάταια προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη και της κόστισε τόσο πολύ…»

Οι επισκέψεις της οικογένειας σε γιατρούς δεν κατάφεραν να τους βοηθήσουν ώστε να καταλάβουν τι συμβαίνει με την κοπέλα.

«Πάντα μας έλεγαν ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ότι είναι ενήλικος άνθρωπος και πρέπει να αποφασίσει για την ζωή της.  Νοιάζονταν μόνο για την αμοιβή τους και δεν μας έδιναν καμία γνωμάτευση.  Δεν υπήρχε λύτρωση από πουθενά. Την βρίσκαμε, την παίρναμε στο οικογενειακό σπίτι, αλλά κάθε τόσο εξαφανιζόταν . Πηγαίναμε στα αστυνομικά τμήματα να  δηλώσουμε την εξαφάνιση της και αυτοί δεν έκαναν τίποτα. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο»  περιγράφει ο πατέρας.

Κάτοικος της περιοχής, όπου βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης, περιέγραψε στον Γιώργο Παπαδάκη, στο Πρωινό του Αντ1, ότι η γυναίκα έμενε πολύ καιρό στο συγκεκριμένο πάρκο. Οι περίοικοι την έβλεπαν και της προσέφεραν φαγητό, αλλά εκείνη, σύμφωνα με τον μάρτυρα, δεν το δεχόταν. Ο ηλικιωμένος κύριος μάλιστα την περιέγραψε ως «αξιοπρεπή» ενώ έκανε λόγο για αδιαφορία του Δήμου, το κτήριο του οποίου βρίσκεται ακριβώς απέναντι, καθώς «κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να την στεγάσει».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)