Γενικά

07 Ιουνίου 2014 20:33

Γιατροί «μαϊμού» έκαναν «χρυσές» δουλειές

Οι συνεχιζόμενες έφοδοι στα ιδιωτικά ιατρεία, αποκαλύπτουν ολοένα και περισσότερους κομπογιανίτες που πλουτίζουν...

-

Του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Στα τέλη του χρόνου θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος στα πτυχία,  τους τίτλους  ξένων γλωσσών  και στα πιστοποιητικά των εργαζομένων στο ΕΣΥ, στην κεντρική υπηρεσία και τους φορείς του Υπουργείου Υγείας. 

Παράλληλα οι συνεχιζόμενες έφοδοι στα ιδιωτικά ιατρεία, αποκαλύπτουν κι άλλους κομπογιανίτες που πλουτίζουν. Όπως μια 44χρονη στο Κολωνάκι που παρίστανε τη διαιτολόγο με μόστρα τα πλαστά πτυχία πιάστηκε στην τσιμπίδα της οικονομικής αστυνομίας.

Τελειωμό δεν έχουν και οι αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία του ψευτογιατρού της Σκύρου. Πριν εξασκήσει την επιστήμη του στο νησί των Σποράδων, υποδύθηκε τον πλαστικό χειρουργό στο Κολωνάκι με εξειδίκευση στο μπότοξ. Άλλοτε σαν Ωτορινολαρυγγολόγος και άλλοτε σαν γενικός γιατρός είχε κάνει χρυσές δουλειές σε Μεγάλο Πεύκο, Πάτρα και Χαλανδρίτσα Αχαΐας. 

Έκανε χλιδάτη ζωή χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις του ένα 8θεσιο αεροσκάφος, που πιλοτάριζε ο ίδιος. Στο νησί κυκλοφορούσε με την κατακόκκινη φεράρι, την οποία έριξε στο γκρεμό για να αποζημιωθεί από την ασφάλεια, χωρίς να τα καταφέρει. Σύμφωνα με τους κατοίκους ο 56χρονος μοσχοπουλούσε τα γιατροσόφια με τεκίλα και μπύρες, αλλά και την πραμάτεια του από την φάμπρικα πλαστών πιστοποιητικών που είχε ανοίξει. 

Ο 56χρονος αναζητείται ακόμη από την  αστυνομία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)