Γενικά

12 Μαΐου 2014 10:12

Πειραιάς –Μουσείο Ακρόπολης – Κέντρο με νέα γραμμή του ΟΑΣΑ

Νέα  λεωφορειακή διαδρομή express  συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με το κέντρο της Αθήνας σε 30 λεπτά.

-

Ξεκίνησε σήμερα το νέο κυκλικό δρομολόγιο του ΟΑΣΑ «ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ Χ80»  το οποίο συνδέει τον τερματικό σταθμό κρουαζιερόπλοιων του Πειραιά με το κέντρο της Αθήνας.

Άρχισαν σήμερα τα δρομολόγια της νέας λεωφορειακής κυκλικής express που συνδέει τον Πειραιά με το Μουσείο της Ακρόπολης και το κέντρο της Αθήνας σε 30 λεπτά.

Το δρομολόγιο είναι κυκλικό και θα εξυπηρετεί ιδιαιτέρως τους ταξιδιώτες τόσο του λιμανιού, όσο και του αεροδρομίου, καθώς θα τερματίζει στο Σύνταγμα.

Θα έχει επιπλέον τουριστικό σκοπό αφού στο ενδιάμεσο της διαδρομής θα κάνει στάση στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το εισιτήριο της διαδρομής θα είναι το προκαθορισμένο του ΟΑΣΑ, με τη δυνατότητα χρήσης του ημερήσιου, κόστους 4 ευρώ, με το οποίο μπορεί να μετακινηθεί κάποιος με όλα τα λεωφορεία, καθώς και το τουριστικό των 20 ευρώ ,ισχύος τριών ημερών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο.

Τα δρομολόγια του Χ80 εκτελούνται όλες τις μέρες από τις 7.00 (με αφετηρία την ακτή Ξαβερίου) έως τις 21:30 και η συχνότητά τους είναι ανά 30 λεπτά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)