Αστυνομικό Δελτίο

09 Μαΐου 2014 15:39

Tηλεφώνημα για βόμβα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Συναγερμός προκάλεσε την Παρασκευή στις αστυνομικές αρχές το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

-



Μετά από τηλεφώνημα αγνώστου νωρίς το μεσημέρι, ο οποίος προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Μουσείο της Ακρόπολης, δίνοντας χρονικό περιθώριο 40 λεπτών, οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και εκκένωσαν το Μουσείο, προκειμένου να ελέγξουν το χώρο.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο Μουσείο και πραγματοποίησαν έρευνες, εκκενώνοντάς το από τουρίστες και προσωπικό, χωρίς να εντοπίσουν κάτι το ύποπτο και θέωρησαν φάρσα το τηλεφώνημα, δεδομένου ότι το χρονικό περιθώριο το οποίο είχε δοθεί για την ενεργοποίηση της βόμβας είχε παρέλθει.

Στο Μουσείο διεξαγόταν η ημερίδα για τον τουρισμό που διοργάνωσαν το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρέσβης της Γερμανίας.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τηλεφώνημα-προειδοποίηση για βόμβα στο Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο αποτελεί ένα από πλέον τουριστικά αξιοθέατα της Αθήνας.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)