Δικαιοσύνη

17 Μαρτίου 2014 18:39

Λέξη για την ταμπακέρα ο Τομπούλογλου

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Χάρης Τομπούλογλου, κρίνοντας νόμιμη την παρακολούθησή του με κάμερες.

-



Της  Έρρικας Βαλλιάνου

Μέχρι τον Άρειο Πάγο έφθασε ο Χάρης Τομπούλογλου, για να καταγγείλει καταστρατήγηση των νόμων και των προσωπικών δεδομένων του για την κρυφή κάμερα, που τον απεικόνισε να χρηματίζεται ως διοικητής του νοσοκομείου Παίδων.

Ο κ. Τομπούλογλου δεν αναφέρει λέξη για το χρηματισμό, αλλά διαμαρτυρήθηκε ότι το αίτημα προς τον εισαγγελέα για την κρυφή κάμερα, έγινε από το τμήμα εκβιαστών της ΕΛΑΣ και όχι από το εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Το πρωτόδικο βούλευμα έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του, αλλά στη συνέχεια μετά από έφεση της Εισαγγελίας, ο Τομπούλογλου το έφθασε μέχρι τον Άρειο Πάγο, όπου υπέβαλε και αίτηση αναίρεσης, αλλά την έχασε.

Το ανώτατο δικαστήριο αποφάνθηκε ότι σωστά ενήργησαν και ο εισαγγελέας και η αστυνομία, βάσει της εικόνας και του αποτελέσματος... Τώρα ο Τομπούλογλου θα πρέπει να μιλήσει για τη δωροδοκία...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)