Δικαιοσύνη

22 Φεβρουαρίου 2014 14:21

Αρνείται τις κατηγορίες ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ

Συνεχίζεται η απολογία των υπολοίπων 5 συλληφθέντων, από τους 15 συνολικά, για την υπόθεση με το λαθρεμπόριο καυσίμων.

-



Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων, στην κατάθεσή του στον 7ο ανακριτή Πειραιά. 

Η κατάθεση του προέδρου της ΕΤΕΚΑ διήρκησε περίπου τρεις ώρες, ενώ συνεχίζεται η απολογία των υπολοίπων 5 συλληφθέντων, από τους 15 συνολικά.

Αφού ολοκληρωθούν οι απολογίες τους στον ανακριτή θα παρουσιαστούν και στον εισαγγελέα. Στη συνεχεία αναμένεται να συνεδριάσουν ανακριτής και εισαγγελέας, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα έξι άτομα από τους 15 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ο υπάλληλος του Α' Τελωνείου Πειραιά καθώς και τρία ακόμα άτομα.

Έξω από τα δικαστήρια παραμένουν για συμπαράσταση συγγενείς των συλληφθέντων, εργαζόμενοι της ΕΤΕΚΑ και οπαδοί του Ατρομήτου.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, θα απολογηθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)