Γενικά

01 Φεβρουαρίου 2014 13:22

Σε επιφυλακή η Αστυνομία για τα συλλαλητήρια

Συγκεντρώσεις, που όμως δεν θα εξελιχθούν σε πορείες, έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

-

Σε επιφυλακή είναι η Ελληνική Αστυνομία, καθώς για το απόγευμα του Σαββάτου η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Ιμίων, στη Ρηγίλλης, και οργανώσεις της αριστεράς αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε Προπύλαια και Σύνταγμα. 

Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή, στο Μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, ενώ στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντωση στο Σύνταγμα, από διάφορες αντιφασιστικές οργανώσεις και στις 6.30 στα Προπύλαια, από την Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, «οι συγκεντρώσεις δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας». 

Κλειστοί σταθμοί του μετρό 

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 4 το απόγευμα οι σταθμοί του μετρό σε «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμό», με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων.  Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. Οι παραπάνω σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)