Δικαιοσύνη

29 Δεκεμβρίου 2013 00:14

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τομπούλογλου

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και την καταβολή εγγύησης ύψους 150 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε αργά το βράδυ ο Χάρης Τομπούλογλου.

-

Της Λίας Κοντοπούλου

Μετά την απολογία του πρώην προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ενώπιον της Ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς, του επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στην Αστυνομία. Ελεύθερος αφέθηκε και ο 40χρονος, που κατηγορείται ως συνεργός του.

Ο Χάρης Τομπούλογλου εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε: «Επιβεβαιώθηκε απλά η αρχική μου δήλωση ότι πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της. Να ευχαριστήσω μόνον όσους δεν με καταδίκασαν τηλεοπτικά».

Ο κ.Τομπούλογλου δεν αναφέρθηκε στην υπερασπιστική γραμμή που προέβαλε ενώπιον της Ανακρίτριας, ωστόσο έχει υποστηρίξει και στην Αστυνομία και δημόσια ότι τα χρήματα, 25 χιλιάδες ευρώ, προορίζονταν για δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σάλο προκαλεί, πάντως, το βίντεο που παρουσιάζει τη στιγμή της συναλλαγής, όταν δηλαδή φαίνεται να παίρνει στα χέρια του τον επίμαχο φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 25 χιλιάδων ευρώ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)