Δικαιοσύνη

28 Δεκεμβρίου 2013 18:45

Στο γραφείο της ανακρίτριας ο Τομπούλογλου

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρίσκεται από το απόγευμα ο πρώην διοικητής του Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράδοσης των χρημάτων...

-

Ο κ. Τομπούλογλου απολογείται, ενώπιον της Ανακρίτριας κατά της Διαφθοράς, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε για να μελετήσει τη δικογραφία. Στην ανακρίτρια απολογείται σήμερα και ο 40χρονος που συνελήφθη μαζί με τον Τομπούλογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στις πράξεις του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τομπούλογλου εμμένει στον ισχυρισμό του, ότι πήρε τα 25 χιλιάδες ευρώ, με στόχο να τα κάνει δωρεά στο νοσοκομείο.

Οι ισχυρισμοί του πάντως, δεν έχουν πείσει ούτε στο ελάχιστο το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, που τον ξήλωσε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ το ίδιο συνέβη και στην Εθνική Τράπεζα όπου υπηρετούσε ως χαμηλόβαθμος υπάλληλος.

Ανεξάρτητα από την απολογία του, πάντως, σάλο προκαλεί το βίντεο που παρουσιάζει τη στιγμή της συναλλαγής. Δηλαδή, όταν παίρνει στα χέρια του τον επίμαχο φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 25 χιλιάδων ευρώ.

Στο αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό καταγράφεται η στιγμή της παράδοσης των χρημάτων. Πρόκειται για το αποδεικτικό στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζεται και η δικογραφία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)