Γενικά

23 Δεκεμβρίου 2013 10:55

Και με τη… βούλα δωρεάν ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη

Έπεσαν οι υπογραφές στην υπουργική απόφαση για την παροχή δωρεάν ρεύματος τις ημέρες με αιθαλομίχλη όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

-

Και με τη… βούλα δωρεάν ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη θα έχουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ, όπως έκανε γνωστό τη Δευτέρα μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση βρίσκεται ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο και τίθεται σε ισχύ, κατέστησε σαφές ο υπουργός, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη.

Το μέτρο θα ισχύει για τις ημέρες που οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη συγκέντρωση αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα και οι δικαιούχοι θα  έχουν δωρεάν ρεύμα για τις διπλάσιες ημέρες για τις οποίες υπάρχει ανακοίνωση από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Δηλαδή αν το υπουργείο Περιβάλλοντος εκδώσει ανακοίνωση με συστάσεις για περιορισμό της χρήσης τζακιών λόγω αιθαλομίχλης τέσσερις ημέρες το μήνα,  από το λογαριασμό των δικαιούχων κοινωνικού τιμολογίου θα αφαιρείται το ποσό της κατανάλωσης ρεύματος για οκτώ ημέρες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)