Γενικά

28 Οκτωβρίου 2013 14:23

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της οικογένειας του Μπεν

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της οικογένειας του Μπεν Νίνταμ, που αγνοείται εδώ και 22 χρόνια, με αφορμή το βίντεο που απεικονίζει έναν νεαρό στη Λεμεσό που εκτιμάται ότι μοιάζει με το αγνοούμενο Μπεν, όπως θα μπορούσε να είναι σήμερα σε ηλικία 24 ετών.

-

Το βίντεο που αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειας του Μπεν Νίνταμ για τον εντοπισμό του 22 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, εξασφάλισε και παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μπεν μπορεί να βρίσκεται στην Κύπρο, η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 και τον Νικόλα Βαφειάδη, τα συναισθήματά της και έκανε δραματική έκκληση στις αρχές να δράσουν άμεσα.


Σε νέες δηλώσεις της στην Sunday Mirror η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίντχαμ, είπε ότι έχει δει τη φωτογραφία του νεαρού και ότι εκτιμά πως όντως υπάρχει μια ομοιότητα με το σκίτσο του Μπεν που έχει δημιουργήσει η Σκότλαντ Γιαρντ.

Χθες, η αδερφή του Μπεν έχει δηλώσει ότι η οικογένεια είναι έτοιμη να μεταβεί στην Κύπρο αν προκύψουν αξιόπιστα στοιχεία από τις έρευνες.

Την ίδια ώρα στην Κύπρο, η αστυνομία έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει στοιχεία για την υπόθεση. Μάλιστα οι αρχές έχουν ήδη λάβει δείγμα γενετικού υλικού από δύο νεαρούς, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι βιολογικά παιδιά των οικογενειών Ρομά, με τις οποίες διαμένουν, στο πλαίσιο των ερευνών μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, που τραβήχτηκε το περασμένο Πάσχα, στη Λεμεσό.

Οι δύο νεαροί μοιάζουν πολύ με εκείνον, που απεικονίζεται στο βίντεο, και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο καστανόξανθος με τα γαλανά μάτια μπορεί να είναι ο αγνοούμενος από το 1991, Μπεν Νίνταμ.

Οι έρευνες της αστυνομίας, στην Κύπρο, ξεκίνησαν όταν οι ελληνικές αρχές απέστειλαν μέσω ιντερπόλ το συγκεκριμένο βίντεο και αφού στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας είδαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα στα χαρακτηριστικά του νεαρού με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)