Γενικά

20 Οκτωβρίου 2013 20:28

Με DNA στο εξής η ληξιαρχική πράξη γέννησης

Πιστοποίηση DNA για ληξιαρχική πράξη γέννησης εκτός Μαιευτηρίου θα χρειάζεται στο εξής, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.

-

Η υπόθεση της μικρής Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά, οδήγησε το υπουργείο Εσωτερικών στην απόφαση να απαιτείται πρώτα πιστοποίηση DNA και ύστερα να δηλώνεται η γέννηση του κάθε παιδιού που πραγματοποιήθηκε εκτός Μαιευτηρίου.

Ο σάλος πάντως με τα πιστοποιητικά γέννησης δεν λέει να κοπάσει, αφού μόλις πριν από τρία 24ωρα ο Δήμος Αθηναίων αποδέχθηκε ανάλογη δήλωση με εμφανιζόμενη ως μητέρα και πάλι μία Αθίγγανη, παρ ότι θυμήθηκε να δηλώσει το παιδί της 11 ολόκληρα χρόνια μετά την γέννησή του.

Απίστευτες είναι και οι αποκαλύψεις για την αδυναμία του ελληνικού δημοσίου να ελέγξει τόσο το ποιοί είναι οι κάτοικοι στους Δήμους και το πόσα πραγματικά παιδιά έχουν, αλλά κυρίως την γνησιότητα των δηλώσεων ληξιαρχικής πράξης γέννησης, τόσο από τους γονείς, όσο και από τους μάρτυρες, που βεβαιώνουν το γεγονός.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)