Γενικά

15 Οκτωβρίου 2013 13:00

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής

Έρευνα του ΣΔΟΕ στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων. Στο «μικροσκόπιο» τα οικονομικά και οι χρηματοδότες της οργάνωσης.

-



Έφοδο στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων πραγματοποίησε το μεσημέρι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Το κλιμάκιο των τεσσάρων ελεγκτών του ΣΔΟΕ πέρασε τα γραφεία της οργάνωσης περίπου στη μία το μεσημέρι, με στόχο να περάσει από "κόσκινο" τα οικονομικά της οργάνωσης, τα οποία δεν δικαιολογούνται.

Οι ελεγκτές κατά την παραμονή στους στο κτίριο, συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσουν σε βάθος τις έρευνες για τα έσοδα, τις δαπάνες και κάθε πηγή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν εδώ και καιρό αρχίσει τους σχετικούς ελέγχους, αναζητώντας και όλους τους χρηματοδότες της οργάνωσης, την αποκάλυψη των οποίων είχε ζητήσει πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)