Πολιτική

Σήμερα 10:44 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 14:46

ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης

Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε μύδρους κατά του ανθυποψηφίου της και νυν Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης
-

Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, επεσήμανε πως επιθυμεί το debate μεταξύ των υποψήφιων αρχηγών στις 24 Σεπτεμβρίου να διεξαχθεί «όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα και με ανοιχτό διάλογο, μακριά από τους ξύλινους λόγους και τους παράλληλους μονολόγους του παρελθόντος». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «στο debate πρέπει να πάμε και οι 6 επί ίσοις όροις με δυνατότητα παρεμβάσεων, χωρίς να σημαδεύονται μόνο 3 άτομα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, για τα σενάρια συνεργασιών του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε ότι η ίδια είναι σαφέστατα υπέρ της αυτόνομης πορείας του κόμματος, τονίζοντας ότι «υπάρχει Κεντροαριστερά στη χώρα κι αυτή είμαστε εμείς, δεν έχουμε την εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε εμάς βλέπετε να υπάρχουν οργανωμένες διαδικασίες και σοβαρότητα».

Παράλληλα, η «πράσινη» βουλευτής εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίον κατηγόρησε ότι «τοξικοποιεί το κλίμα όταν μιλάει για βαρόνους και πασαρέλες των συνυποψηφίων. Αν ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αισθάνεται βασιλιάς, τότε λογικό να φαντασιώνεται για βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω έτσι».

«Το βασικότερο όλων είναι πως όλοι μας αξιολογούμαστε. Όταν το βράδυ των εκλογών έρχεσαι και λες ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα και ότι η τρίτη θέση είναι ήττα, τότε προφανώς πρόκειται για πολιτική αποτυχία. Όπως αποτυχημένο είναι και το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη. Πόσες φορές συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό μας Συμβούλιο; Ποιος πήρε την απόφαση για αλλαγή στάσης στην επιστολική ψήφο και στα μη κρατικά πανεπιστήμια; Ειδικά για το δεύτερο, άλλαξε άποψη 4 φορές», ανέφερε μεταξυ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)

Champions League: Πολυβόλο… η Μπάγερν με “καρέ” του Κέιν

Λακωνία: Φυτεία “μαμούθ” με δενδρύλλια κάνναβης (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)