Πολιτική

24 Ιουλίου 2024 08:44

Τουρκία - Τσελίκ: Η εισβολή το 1974 έσωσε τους Ελληνοκύπριους από τις συμμορίες

Τι είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του AKP για τον Νίκο Δένδια και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Τουρκία - Τσελίκ: Η εισβολή το 1974 έσωσε τους Ελληνοκύπριους από τις συμμορίες
-

«Γιορτάσαμε με ενθουσιασμό την 50ή επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης, η οποία αποτελεί έναν από τους σημαντικούς σταθμούς της Κύπρου μας, του τουρκοκυπριακού λαού και της τουρκοκυπριακής υπόθεσης. Βέβαια, για άλλη μια φορά, οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας την ίδια στιγμή δείχνουν πως πρέπει να προστατεύσουμε σθεναρά τις αξίες της ‘ειρηνευτικής επιχείρησης’ από εδώ και στο εξής. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας εκφράστηκε με την ίδια επιθετικότητα, όπως και παλαιότερα. Απέναντι σε όλα αυτά, η ‘ειρηνευτική επιχείρηση’ όχι μόνο προστάτευσε τους Τουρκοκύπριους, αλλά έσωσε και τους Ελληνοκυπρίους εκεί από τα χέρια αυτών των συμμοριών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Συνέχισε λέγοντας «όλος ο κόσμος βλέπει πλέον ότι μια ομοσπονδιακή λύση δεν είναι δυνατή, όπως δήλωσε κι ο πρόεδρός μας. Η δήλωση του Έλληνα υπουργού Άμυνας δείχνει ότι ούτε εκείνοι έχουν καμία διάθεση για ομοσπονδιακή λύση, θέλουν να καταπιούν ολόκληρη την Κύπρο. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει επ’ ουδενί τρόπο».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ - Ευλογιά mpox: Ξεκινά ο εμβολιασμός για τον τροποποιημένο ιό

Ρεύμα: Το “ηλεκτροσόκ” και η επιδότηση του Αυγούστου

Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)