Πολιτική

Χθες 12:47

Μπελέρης: ο αγώνας για δημοκρατία και κράτος δικαίου συνεχίζεται

Τι δήλωσε ο Φρέντης Μπελέρης, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βγήκε από τις φυλακές της Αλβανίας με άδεια για να ορκιστεί Ευρωβουλευτής.

Μπελέρης: ο αγώνας για δημοκρατία και κράτος δικαίου συνεχίζεται
-

Στην Αθήνα προσγειώθηκε γύρω στις 12:30 το αεροπλάνο που μετέφερε τον Φρέντη Μπελέρη, λίγες ώρες μετά την έξοδο του από την φυλακή, στο πλαίσιο της πενθήμερης άδειας που έλαβε από τις αλβανικές Αρχές, προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο.

Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν τον Φρέντη Μπελέρη, ομογενείς που ζουν ή έχουν συγγενείς στην Βόρεια Ήπειρο, ο γιός του, καθώς και οι Σταύρος Παπασταύρου και Άγγελος Συρίγος.

Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων, δήλωσε «συγκινημένος που αγκαλιάζω τους δικους μου ανθρώπους» και υπερήφανος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μπελέρης - Παπασταύρου

Μπελέρης - Παπασταύρου - Συρίγος

Ο Φρέντης Μπελέρης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμπερίληψη του στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του Ελληνισμού και προστατεύει τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται».

«Η περιπέτεια μου φθάνει προς το τέλος, αλλά ο αγώνας για δημοκρατία, κράτος δικαίου και ελεθυθερίες των πολιτών συνεχίζεται», δήλωσε βουρκωμένος ο Φρέντης Μπελέρης, κάνοντας λόγο για σκευωρία εναντίον του, λίγο πριν ξεκινήσει για το Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επεσήμανε τέλος ότι «δεν υποστηρίζω εγώ ότι είμαι αθώος, το λενε τωρα πια και οι Αλβανοί. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο η οικογένεια μου και η στήριξη των Ελλήνων. Στους συμπατριώτες στέλνω μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι, τα αιτήματα τους είναι δίκαια και κάποτε θα δικαιωθούν»

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σάνεν Ντόχερτι – “Beverly Hills”: Το “αντίο” των συμπρωταγωνιστών της Μπρέντα

Τρίκαλα: Κύλησε το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη μητέρα του

Ενδοοικογενειακή βία - Μύκονος: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά με τηγάνι και κουζινομάχαιρο!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)