Πολιτική

Χθες 08:44 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 13:50

Φρέντης Μπελέρης: Η έξοδος από την φυλακή και οι πρώτες δηλώσεις (εικόνες)

Ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια των αλβανικών Αρχών στον Ευρωβουλευτή της ΝΔ, για να ορκιστεί στο Στρασβούργο. Τι είπε λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

Φρέντης Μπελέρης: Η έξοδος από την φυλακή και οι πρώτες δηλώσεις (εικόνες)
-

Εκτός των φυλακών του Φιέρι, μετά από 382 ημέρες, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Φρέντης Μπελέρης, ο οποίος πήρε την πενθήμερη άδειά του προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Τον κ. Μπελέρη υποδέχθηκε η συζύγός του και συγγενείς.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες… Είμαι συγκινημένος, χαρούμενος τα υπόλοιπα θα τα πούμε Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ για όλα» δήλωσε στους δημοσιογράφους και εν συνεχεία έφυγε από τις φυλακές με αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας.

Το μεσημέρι ο Φρέντης Μπελέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", στην Αθήνα, ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του προς το Στρασβούργο, ενώ στις 13.00, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Διεύθυνση Φυλακών ενέκρινε το αίτημα του για πενθήμερη άδεια μετά από διαδοχικές συνεδριάσεις. Ο Φρέντη Μπελέρης θα πρέπει έως και τις 16:00 του Σαββάτου 20 Ιουλίου να επιστρέψει πίσω για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Η Διεύθυνση Φυλακών σύμφωνα με το himara.gr, ζήτησε πλήρη στοιχεία από τον Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο. Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών Αρχών στις Βρυξέλλες.

Οπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει μόνος του, χωρίς συνοδεία από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάνεν Ντόχερτι – “Beverly Hills”: Το “αντίο” των συμπρωταγωνιστών της Μπρέντα

Τρίκαλα: Κύλησε το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη μητέρα του

Ενδοοικογενειακή βία - Μύκονος: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά με τηγάνι και κουζινομάχαιρο!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)