Κόμματα

08 Φεβρουαρίου 2019 15:52

Κατσίκης: ο ΣΥΡΙΖΑ να φοβάται τις αντιδράσεις όσων εξαπάτησε

Ευθεία επίθεση από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος στρέφει τα «πυρά» του στον Αλέξη Τσίπρα και την Κουμουνδούρου.

Κατσίκης: ο ΣΥΡΙΖΑ να φοβάται τις αντιδράσεις όσων εξαπάτησε
-

Φουλ της επίθεσης έπαιξε στη Βουλή ο Κώστας Κατσίκης που βλέπει την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ να διαλύεται.

Κατηγόρησε για εξαπάτηση τον ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνθηκε στους βουλευτές του, λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι θα πρέπει να «φοβούνται τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του δεδομένου (σ.σ. Πάνος Καμμένος) , γιατί σαν δεδομένους μας θεωρούσαν». Σύμφωνα με τον ίδιο είναι «αναμενόμενη την αντίδραση στην εξαπάτησή μας».

Ο Κώστας Κατσίκης ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ ήθελαν την επιστροφή στην κανονικότητα, το τέλος των μνημονίων και την πάταξη της διαφθοράς και έκανε λόγο για υποκρισία, παραπληροφόρηση, κυνισμό της εξουσίας, και για εθνοθυσία στον βωμό της οποίας ψηφίζεται σήμερα η ένταξη της των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Αν όσα γίνονται δεν ήταν τόσο τραγικά, θα μπορούσαν να είναι έρευνα στην ψυχιατρική επιστήμη», είπε και απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Ή μας κοροϊδεύετε, ή οι σειρήνες της εξουσίας σας έχουν προκαλέσει μερική κώφωση και ακούτε μόνο από το στενό σας κομματικό ακροατήριο. Νομίζω μας κοροϊδεύετε όλους», είπε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)