Κόμματα

07 Ιανουαρίου 2019 19:11

Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά: ούτε προδότης των ΑΝΕΛ ούτε κατά της Κυβέρνησης

Τι είπε για την στάση της γύρω από την Συμφωνία των Πρεσπών και την θέση της στο κυβερνητικό σχήμα.

Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά: ούτε προδότης των ΑΝΕΛ ούτε κατά της Κυβέρνησης
-

Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και τη θέση της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών επιβεβαίωσε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος την Τετάρτη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι εξελίξεις να είναι άμεσες, ενώ –όπως είπε- δεν θα εγκαταλείψει τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πυροδοτώντας το "εμφυλιοπολεμικό" κλίμα που επικρατεί στους ΑΝΕΛ, σε συνομιλία της με δημοσιογράφους, είπε «θα κλείσω  τελευταία την πόρτα, θα φύγω τελευταία  πριν τον Πάνο Καμμένο, δεν πρόκειται να προδώσω τους Ανεξάρτητους Έλληνες». 

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ακόμη, πως είναι έτοιμη να φύγει από την θέση της και να σταματήσει να στηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία. Ωστόσο σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα κάνει και το επόμενο βήμα και θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, ήταν ξεκάθαρη. «Όχι πρόταση δυσπιστίας δεν πρόκειται να ψηφίσω», είπε.

Απέφυγε πάντως, να σχολιάσει ευθέως την στάση άλλων συναδέλφων της, όπως του Θανάση Παπαχριστόπουλου που έχει δηλώσει πως θα στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)